Naši mališani otvorili su sezonu kupanja…

19. 06. 2021.

Povratak na naslovnicu

Naši mališani i ove godine su otvorili sezonu kupanja na prekrasnom otoku Hvaru. Zahvaljujući dobrom srcu obitelji Tudor koja nas je i ove godine spremno dočekala i srdačno ugostila.

U tjedan dana doživjeli smo more uspomena, stekli nova poznanstva i posjetili nezaboravna nova mjesta! Ljetovanje smo proveli uz zvukove smijeha, glazbe i valova a posebno se ovim putem želimo zahvaliti Ojdani Tudor i Mariu Tudoru – na izvrsnom smještaju u Milni, Ivani Tudor i sinu Miliu te ostatku ekipe koja je za nas pripremala najljepšu spizu uz svakodnevno dobru atmosferu i dozu humora. Zahvaljujemo se i brojnim restoranima i ostalim dobrim ljudima koji su nas počastili i učinili da se osjećamo dobrodošlo.

Ove godine zahvalni smo i na jednom posebnom poznanstvu i šaljemo najtoplije pozdrave u grad Hvar našem dragom barba Robertu i teti Veroniki Vidović. Hvala im za puno ljubavi i brige koje su pružili našoj djeci u malo vremena.

S puno radosti i osmijehom na licu dijelimo ove slike s vama dok se pozdravljamo s još jednom zajedničkom avanturom! ❤️❤️