Ljetovanje u prekrasnoj Korčuli, pet nezaboravnih dana u srcu❤️ starog grada…

26. 07. 2021.

Povratak na naslovnicu

za djecu iz našeg organiziranog stanovanja uz sveobuhvatnu podršku. Predivne šljunčane plaže koje čuvaju stare kule, tvrđavu…. ulice pune povijesti, arhitekture, cvijeća…. sama lipota di god se okreneš.

Ne znamo je li bilo lipše kada bi šetali gradom, onako opušteno kao pravi turisti i razgledavali štandove ili kada bi nas naš barba Vico kao pravi vodič vodio u obilazak grada i pričao nam razne zanimljivosti iz povijesti. Tako smo obišli muzej Marca Pola, Gradski muzej, popeli se na vrh kampanela svetog Marka, obišli crkvu svetog Ante do koje vodi 101 stepenica. Bili smo na Morešku, provozali smo se do Lumbarde i za plesali na ribarskoj večeri. Za izlet smo odabrali otok Badiju gdje su nas dočekali jeleni lopatari. Zadnji dan smo započeli sa vožnjom podmornice🐟, a završili ga sa noćnim kupanjem.

Hvala našim domaćinima, našem barba Vici koji se trudio da nam boravak bude što ljepši ❤️

PROGRAM CIRKUS SMILE u Maestralu 👧👦🧚‍♀️ 💕

PROGRAM CIRKUS SMILE u Maestralu 👧👦🧚‍♀️ 💕

Zahvaljujući Crveni Nosovi klaunovidoktori proveden je program kojim se željelo osnažiti djecu i pokazati im da, unatoč trenutnoj situaciji, i dalje mogu imati svoje djetinjstvo i osjećati se radosno i bezbrižno. Pet dana klaunovice doktorice su s našom djecom...