Plovidba luksuznim brodom Black swan na poziv obitelji Grubiša

30. 10. 2022.

Povratak na naslovnicu

⛴️❤️BLACK SWAN ❤️🛳❤️

NEZABORAVNO❤️NEOPISIVO❤️

I ove godine 30 naše djece je imalo priliku ploviti luksuznim brodom Black swan na poziv obitelji Anje i Denisa Grubiša.

Autobus Dalmatinca je dovezao djecu do Dubrovnika gdje nas je dočekala vodička gospođa Mira Knežević, ručali smo na Pilama u restoranu Nautika, šetali Stradunom i Zidinama, a onda smo se žičarom popeli na Srđ. Djeca su bila oduševljena ljepotama Grada.

Idući dan smo obišli nacionalni park Mljet uzduž i poprijeko, a navečer već bili na Korčuli gdje nas je vodička gospođa Andrea Tedeschi upoznala s ljepotama grada Korčule.Poklonila je svakom djetetu slikovnicu “Obrana Korčule od Turaka 1571.g”. Posebno iznenađenje je bila Klapa Ive Lozice iz Lumbarde koja je zapjevala samo za nas.

Sutradan smo posjetili Jelsu i uživali u adrenalinskom parku, u paintballu i raznim drugim aktivnostima.

Svaki slobodni trenutak djeca su koristila uživajući u brodu, jacuzziju, pažnji tete Anje, Denisa i svih članova posade, a posebno tete Minje Čulić koja nam je bila vodič cijelo putovanje.

Kad smo došli u luku u Krilo Jesenice teško se bilo rastati. Zagrljaji, poljupci i obećanja da se opet vidimo i družimo. Čagalj tours nas je odveza do doma. Ostaju nam predivne uspomene, srca puna ljubavi i zahvalnosti❤️

Druženje s Hrvatskom nogometnom reprezentacijom

Druženje s Hrvatskom nogometnom reprezentacijom

VATRENI Zahvaljujući Zaklada "Hrvatska za djecu", Hrvatskom nogometnom savezu ali i pobjedi naših malih nogometaša na Sportskim susretima mladih za djecu iz domova, provodimo nezaboravne dane na Rujevici. Nakon jučerašnjeg druženja s Hrvatskom nogometnom...