Sveta Luce je došla je na sve naše odjele s porukama, pismima, poklonima, željama… s našim prijateljima

13. 12. 2020.

Povratak na naslovnicu

Sveta Luce se potrudila da naša djeca ne skidaju osmjeh s lica. Došla je na sve naše odjele s porukama, pismima, poklonima, željama….zajedno s brojnim našim prijateljima. Hvala❤?

International Police Association RK IPA Split nam je poklonila laptop? Jamnica je poklonila dvije palete Jana vode? 1. gimnazija Split je darovala laptop? OŠ Kamen Šine veliku količinu higijene i slatkiša? 1.c OŠ Strožanac je donio poklone za svoje vršnjake? OŠ “1.listopada 1942,” – Čišla je prikupila donaciju za našu djecu? BB promocija darovala je laptop? Dr. Begić nam je poklonila laptop.? Inner Wheel Klub Palmine Split su donijele poklon bonove za našu djecu i darove iz dućana Karla što će posebno razveseliti naše šminkerice? Humanitarni klub navijača Hajduka Bilo srce kupio je 10 radnih stolica za naše školarce? Teta Tina Topalušić je kupila brojne potrepštine za naše bebe i mlade u stanovima?teta Milka Jukić i njena unuka Marina darovale su mladima aparat za kavu, mikrovalnu, sjeckalicu…a sve sa divnim poticajnim porukama.? Iz poliklinike Tabain su nam prikupili bonove i potrepštine? tete iz Karl Dietz Kijevo su opremile naša tri nogometaša i donijele nam puno bonova? Voditelji Kopilica LIve su donijeli higijenske potrepštine i slatkiše? Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban je poklonio vrijednu novčanu donaciju? Iz hotela Salona Palace nam je teta donijela pizze.? Zada Mornar nam je donijela vrijednu donaciju ? ekipa iz Covid centra je u cijeloj ovoj izvanrednoj situaciji mislila na našu djecu i darivala ih.Drago nam je kad god se netko sjeti naše djece.

Dolaze i javljaju se stari, mladi, umirovljenici, roditelji s djecom, školarci….????predivni ste❤Hvala svakom “malom” velikom čovjeku koji je svratio do naših vrata ili poslao paket, čestitku, donaciju.

Posebno nas je razveselio i susret s ?❤Crvenim nosovima Klaunovimadoktorima???preko zoom-a. Sreća na našem vrtićkom odjelu je bila ogromna. Skoro kao kad je došao sv. Nikola?. Iste emocije frcale su i kada je prošla Hitna pomoć??? ispred doma i mahala našim malenima ljubiteljima hitnih službi.

Iako ove godine nema bliskih susreta – dobri ljudi uspiju naći put do srca naše djece

❤Hvala svima?!

Druženje s Hrvatskom nogometnom reprezentacijom

Druženje s Hrvatskom nogometnom reprezentacijom

VATRENI Zahvaljujući Zaklada "Hrvatska za djecu", Hrvatskom nogometnom savezu ali i pobjedi naših malih nogometaša na Sportskim susretima mladih za djecu iz domova, provodimo nezaboravne dane na Rujevici. Nakon jučerašnjeg druženja s Hrvatskom nogometnom...