Sveta Luce je došla je na sve naše odjele s porukama, pismima, poklonima, željama… s našim prijateljima

13. 12. 2020.

Povratak na naslovnicu

Sveta Luce se potrudila da naša djeca ne skidaju osmjeh s lica. Došla je na sve naše odjele s porukama, pismima, poklonima, željama….zajedno s brojnim našim prijateljima. Hvala❤😀

International Police Association RK IPA Split nam je poklonila laptop😀 Jamnica je poklonila dvije palete Jana vode😀 1. gimnazija Split je darovala laptop😀 OŠ Kamen Šine veliku količinu higijene i slatkiša😀 1.c OŠ Strožanac je donio poklone za svoje vršnjake😀 OŠ “1.listopada 1942,” – Čišla je prikupila donaciju za našu djecu😀 BB promocija darovala je laptop😀 Dr. Begić nam je poklonila laptop.😀 Inner Wheel Klub Palmine Split su donijele poklon bonove za našu djecu i darove iz dućana Karla što će posebno razveseliti naše šminkerice😀 Humanitarni klub navijača Hajduka Bilo srce kupio je 10 radnih stolica za naše školarce😀 Teta Tina Topalušić je kupila brojne potrepštine za naše bebe i mlade u stanovima😀teta Milka Jukić i njena unuka Marina darovale su mladima aparat za kavu, mikrovalnu, sjeckalicu…a sve sa divnim poticajnim porukama.😀 Iz poliklinike Tabain su nam prikupili bonove i potrepštine😀 tete iz Karl Dietz Kijevo su opremile naša tri nogometaša i donijele nam puno bonova😀 Voditelji Kopilica LIve su donijeli higijenske potrepštine i slatkiše😀 Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban je poklonio vrijednu novčanu donaciju😀 Iz hotela Salona Palace nam je teta donijela pizze.😀 Zada Mornar nam je donijela vrijednu donaciju 😀 ekipa iz Covid centra je u cijeloj ovoj izvanrednoj situaciji mislila na našu djecu i darivala ih.Drago nam je kad god se netko sjeti naše djece.

Dolaze i javljaju se stari, mladi, umirovljenici, roditelji s djecom, školarci….💕💕💕💕predivni ste❤Hvala svakom “malom” velikom čovjeku koji je svratio do naših vrata ili poslao paket, čestitku, donaciju.

Posebno nas je razveselio i susret s 😀❤Crvenim nosovima Klaunovimadoktorima🎉🎈🎊preko zoom-a. Sreća na našem vrtićkom odjelu je bila ogromna. Skoro kao kad je došao sv. Nikola😍. Iste emocije frcale su i kada je prošla Hitna pomoć🚑🚒🚔 ispred doma i mahala našim malenima ljubiteljima hitnih službi.

Iako ove godine nema bliskih susreta – dobri ljudi uspiju naći put do srca naše djece

❤Hvala svima💕!