Danas nas je posjetio ministar Josip Aladrović i državna tajnica Marija Pletikosa

25. 05. 2021.

Povratak na naslovnicu

Obišli su sjedište, pohvalili radove koje smo napravili zahvaljujući i ministarstvu i donatorima.

Razgovarali smo o problematici posvajanja, udomiteljstva i povećanju broja korisnika, te kako je Maestral odgovorio na poteškoće prijavama na EU projekte i razvojem novih usluga u zajednici.

Ministar je izrazio zadovoljstvo lijepim prostorom, dobrom atmosferom i raznježenom djecom ali i žaljenje zbog velikog broja djece u potrebi.

Zajedno ćemo raditi na brizi o djeci dok su kod nas i suradnji sa svim dionicima sustava da djeca što kraće borave u ustanovi.

Hvala ministru i gospođi Maji Pletikosi, ali i djeci, djelatnicima i članicama Upravnog vijeća koji su obogatili ovaj susret.

Uskrs u Dječjem domu Maestral

Uskrs u Dječjem domu Maestral

Sličice s naših lokacija, bojanje, pečenje, ZAJEDNIŠTVO Hvala dobrim ljudima koji su svratili darivali djecu; posebno tete iz splitske patronaže i njihove prijateljice koje su darivali ekipicu u sjedištu personaliziranim poklonima, albumima, igračkama... Divni ste svi...

DAN RUŽIČASTIH MAJICA – Dan borbe protiv vršnjačkog nasilja

DAN RUŽIČASTIH MAJICA – Dan borbe protiv vršnjačkog nasilja

DAN RUŽIČASTIH MAJICA - Dan borbe protiv vršnjačkog nasilja Danas smo na svim lokacijama obilježili Dan ružičastih majica i s djecom provodili radionice o važnosti prevencije nasilja i brizi jedni za druge, važnosti poštivanja i prihvaćanja drugih i drugačijih. A za...