Posjet ministra, državne tajnice i savjetnika ministra…

20. 08. 2021.

Povratak na naslovnicu

Danas su nas posjetili ministar Josip Aladrović, državna tajnica Marija Maja Pletikosa i savjetnik ministra Luka Čirko, Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Zadovoljstvo nam je što je od prošlog susreta u svibnju petero djece otišlo na udomiteljstvo i dvoje posvojeno. Nažalost došla su i nova djeca.Ministar je darivao naše školarce pernicama i školskim priborom a malene igračkama i slatkišima, i neizostavnim sladoledom. Rado je prihvatio izazov i “bacio na balun” s našim nogometašima, i razgovarao s djecom i djelatnicima. Ukazali smo na uspjehe u provedbi dva europska projekta ali i na poteškoće u radu i mogućnosti unaprjeđenja.

Zahvaljujući super odgajateljicama Marinela Stojan, Jelena Lovrić i volonteru Ivan Perak zapjevali smo hitove našeg zbora Maestralići ??

Sretni smo što je ministar osjetljiv na našu djecu i zainteresiran za rad naše ustanove. Poslije smo bili njegovi gosti na proslavi 25 godina Sportskih igara mladih i revijalnoj nogometnoj utakmici.

Djeca su uživala??

Toliko je događanja s našom djecom, svaki dan je nešto…

Toliko je događanja s našom djecom, svaki dan je nešto…

Toliko je događanj s našom djecom... Nogometni turnir s gostima iz Maribora Šetnja po Mravincima sportski turnir u dvorištvu podružnice odlazak četvero mladin na Ultru zahvaljujući Marjanu Bašiću istrazivanje Solina i Starinazabava vrtića s Klaunom Šarenkom i Čarobnim...

Zahvaljujući dobrim ljudima rastemo uz gušte i osmjehe.

Zahvaljujući dobrim ljudima rastemo uz gušte i osmjehe.

Danas nas je brodom Morska vila otisnuo s kopna u tirkizno more oko Šolte i Krknjaša kapetan Alen Radovčić. Brod nam nije bio samo sredstvo prijevoza nego i skakaonica i restoran. Veliki je odaziv bio na humanitarnoj večeri za nas upriličenoj u konobi Rudine, pa su se...