Posjet ministra, državne tajnice i savjetnika ministra…

20. 08. 2021.

Povratak na naslovnicu

Danas su nas posjetili ministar Josip Aladrović, državna tajnica Marija Maja Pletikosa i savjetnik ministra Luka Čirko, Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Zadovoljstvo nam je što je od prošlog susreta u svibnju petero djece otišlo na udomiteljstvo i dvoje posvojeno. Nažalost došla su i nova djeca.Ministar je darivao naše školarce pernicama i školskim priborom a malene igračkama i slatkišima, i neizostavnim sladoledom. Rado je prihvatio izazov i “bacio na balun” s našim nogometašima, i razgovarao s djecom i djelatnicima. Ukazali smo na uspjehe u provedbi dva europska projekta ali i na poteškoće u radu i mogućnosti unaprjeđenja.

Zahvaljujući super odgajateljicama Marinela Stojan, Jelena Lovrić i volonteru Ivan Perak zapjevali smo hitove našeg zbora Maestralići 💕💕

Sretni smo što je ministar osjetljiv na našu djecu i zainteresiran za rad naše ustanove. Poslije smo bili njegovi gosti na proslavi 25 godina Sportskih igara mladih i revijalnoj nogometnoj utakmici.

Djeca su uživala😍💗

PROGRAM CIRKUS SMILE u Maestralu 👧👦🧚‍♀️ 💕

PROGRAM CIRKUS SMILE u Maestralu 👧👦🧚‍♀️ 💕

Zahvaljujući Crveni Nosovi klaunovidoktori proveden je program kojim se željelo osnažiti djecu i pokazati im da, unatoč trenutnoj situaciji, i dalje mogu imati svoje djetinjstvo i osjećati se radosno i bezbrižno. Pet dana klaunovice doktorice su s našom djecom...