ČESTITAMO DAN GRADA IMOTSKOG, Gospu od Anđela svima koji vole Imotski.

02. 08. 2021.

Povratak na naslovnicu

Na današnji dan obilježavamo godinu dana rada našeg imotskog tima u savjetovalištu i poludnevnom boravku Maestrala u sklopu projekta iz Europskog socijalnog fonda „Pružimo ruku podrške djeci, mladima i obitelji“ u vrijednost 5.3 milijuna. Trenutno kroz projekt pružamo usluge za 12 djece u usluzi poludnevnog boravka i 65 korisnika kroz usluge savjetovanja i pomaganja.

Kroz projekt je osigurano zaposlenje psihologa, socijalnog radnika i odgajatelja za rad u mobilnom timu i s djecom u poludnevnom boravku. Kupljena je oprema za prostor i automobil koji služi mobilnom timu za odlazak na teren u okolicu Imotskog kako bi pomogli obiteljima u potrebu.

Hvala na suradnji Gradu Imotskom koji nam je dao na korištenje prostor, osobito gradonačelniku Ivanu Budaliću i ravnateljici Centra za socijalnu skrb Imotski Anamariji Lončar s kojom svakodnevno surađujemo! Zajedno se trudimo pomoći djeci i ojačati obitelji u Imotskom!

PROGRAM CIRKUS SMILE u Maestralu 👧👦🧚‍♀️ 💕

PROGRAM CIRKUS SMILE u Maestralu 👧👦🧚‍♀️ 💕

Zahvaljujući Crveni Nosovi klaunovidoktori proveden je program kojim se željelo osnažiti djecu i pokazati im da, unatoč trenutnoj situaciji, i dalje mogu imati svoje djetinjstvo i osjećati se radosno i bezbrižno. Pet dana klaunovice doktorice su s našom djecom...