ČESTITAMO DAN GRADA IMOTSKOG, Gospu od Anđela svima koji vole Imotski.

02. 08. 2021.

Povratak na naslovnicu

Na današnji dan obilježavamo godinu dana rada našeg imotskog tima u savjetovalištu i poludnevnom boravku Maestrala u sklopu projekta iz Europskog socijalnog fonda „Pružimo ruku podrške djeci, mladima i obitelji“ u vrijednost 5.3 milijuna. Trenutno kroz projekt pružamo usluge za 12 djece u usluzi poludnevnog boravka i 65 korisnika kroz usluge savjetovanja i pomaganja.

Kroz projekt je osigurano zaposlenje psihologa, socijalnog radnika i odgajatelja za rad u mobilnom timu i s djecom u poludnevnom boravku. Kupljena je oprema za prostor i automobil koji služi mobilnom timu za odlazak na teren u okolicu Imotskog kako bi pomogli obiteljima u potrebu.

Hvala na suradnji Gradu Imotskom koji nam je dao na korištenje prostor, osobito gradonačelniku Ivanu Budaliću i ravnateljici Centra za socijalnu skrb Imotski Anamariji Lončar s kojom svakodnevno surađujemo! Zajedno se trudimo pomoći djeci i ojačati obitelji u Imotskom!

Toliko je događanja s našom djecom, svaki dan je nešto…

Toliko je događanja s našom djecom, svaki dan je nešto…

Toliko je događanj s našom djecom... Nogometni turnir s gostima iz Maribora Šetnja po Mravincima sportski turnir u dvorištvu podružnice odlazak četvero mladin na Ultru zahvaljujući Marjanu Bašiću istrazivanje Solina i Starinazabava vrtića s Klaunom Šarenkom i Čarobnim...

Zahvaljujući dobrim ljudima rastemo uz gušte i osmjehe.

Zahvaljujući dobrim ljudima rastemo uz gušte i osmjehe.

Danas nas je brodom Morska vila otisnuo s kopna u tirkizno more oko Šolte i Krknjaša kapetan Alen Radovčić. Brod nam nije bio samo sredstvo prijevoza nego i skakaonica i restoran. Veliki je odaziv bio na humanitarnoj večeri za nas upriličenoj u konobi Rudine, pa su se...