Druženje s Hrvatskom nogometnom reprezentacijom

03. 06. 2024.

Povratak na naslovnicu

VATRENI ❤️‍🔥

Zahvaljujući Zaklada “Hrvatska za djecu”, Hrvatskom nogometnom savezu ali i pobjedi naših malih nogometaša na Sportskim susretima mladih za djecu iz domova, provodimo nezaboravne dane na Rujevici.

Nakon jučerašnjeg druženja s Hrvatskom nogometnom reprezentacijom, izbornikom Zlatkom Dalićem,, reprezentativcima Joškom Gvardiolom, Lovrom Majerom, Andrejem Kramariem,, Domagojem Vida i našim Ivanom Perišićem….i svim ostalim nogometašima, danas smo ih gledali na utakmici sa Sjevernom Makedonijom s najbliže tribine.

Ne može se opisati ta radost zbog Vatrenih, ali i zbog druženja s djecom iz doma u Lipiku i Dubrovnika, boravka u kampu Medveja i svih divnih obilazaka u organizaciji Zaklade.

Hvala Renata Gubic i cijeli tim Zaklade, kao i našem divnom izborniku Zlatku Daliću koji je rado prihvatio ideju i realizaciju ovog druženja🇭🇷❤️🤍💙.

7. svibnja Sveti Dujam zaštitnik Splita

7. svibnja Sveti Dujam zaštitnik Splita

Sveti Dujam zaštitnik Splita Jučer se naša slatka ekipica uputila u katedralu zahvaliti svetom Duji i zamoliti ga da nas nastavi čuvati. Malo smo se poigrali i počastili. A školarci su se popodne spustili do grada na tombolu i u đir Nisu ništa osvojili ali su barem...