Otvorili smo igralište u sjedištu na oduševljenje djece, a i zaposlenika

21. 06. 2024.

Povratak na naslovnicu

Zahvaljujući Drago Jukić i Miljenko Mrkonjic i akciji

💚Put za igru💚

pomoću koje smo prikupili 20 400,00 € i farmaceutskoj firmi Zentiva koja je donirala 6 tisuća eura preuredili smo igralište.

Bila je super feštica koju je uz donatore obogatio i Antonio Plazibat. Djeca su ga molila potpise, slike … a on im je održao poticajni govor, da se igraju, razvijaju svoje potencijale🤍💚🤍.

Djeca iz podružnice Miljenko i Dobrila su pripremila predivan glazbeni navijački program za naše Vatrene. Hvala odgajateljicama Jelena Bojkic i Antonela Bralić.

Hvala donatorima i medijima Sime Kovacevic , Ivona JakićRadio Dalmacija Televizija Jadran… koji su nam puno pomogli u promociji akcije.

Zajedno možemo sve za našu djecu🌸

Druženje s Hrvatskom nogometnom reprezentacijom

Druženje s Hrvatskom nogometnom reprezentacijom

VATRENI Zahvaljujući Zaklada "Hrvatska za djecu", Hrvatskom nogometnom savezu ali i pobjedi naših malih nogometaša na Sportskim susretima mladih za djecu iz domova, provodimo nezaboravne dane na Rujevici. Nakon jučerašnjeg druženja s Hrvatskom nogometnom...

7. svibnja Sveti Dujam zaštitnik Splita

7. svibnja Sveti Dujam zaštitnik Splita

Sveti Dujam zaštitnik Splita Jučer se naša slatka ekipica uputila u katedralu zahvaliti svetom Duji i zamoliti ga da nas nastavi čuvati. Malo smo se poigrali i počastili. A školarci su se popodne spustili do grada na tombolu i u đir Nisu ništa osvojili ali su barem...